Travel4more

Új típusú utazásszervezés - az utazási klubbok

2017. július 03. - szicksandor

bbb8205aa5a577064b134423d3e0104f.jpg

Évtizedekkel ezelőtt a családi utazásszervezés erősen az utazási irodákra korlátozódott. A család, egy több órás program során bement az irodába, meghallgatta az ajánlatokat, több kiló katalógussal hazament, majd rosszabb esetben nem utaztak sehova a nyáron.

A katalógusgyűjtés intézményesített formája lett a különböző utazási kiállítások meglátogatása és szatyornyi katalógus begyűjtése, mely vadászó életmódot az internet fejlődése, valamint a kényelmi zónánk megóvása megszüntette, a szervezést pedig áthelyezte lakószobánk hűvösébe.

A kétezres évek elején már gőzerővel dübörgött az internetes szállásfoglalási és jegyvásárlási piac, ami a mai napig is ütemes fejlődést mutat. Ehhez csatlakozott a magánszállások térhódítása és rövidtávú bérbeadása, ami még árnyaltabbá tette a képet, valamint lehetőséget adott arra, hogy az utazási irodákat kihagyva, a karosszékünkből meg tudjunk szervezni bármilyen nyaralást.

Viszont az elmúlt években feltűntek azok a cégek is, akik szinte mindent megszerveznek nekünk, és egy gombnyomással az egész nyaralásunk meg van oldva. Szállás, ellátás, programok. A cikk apropóját is az adja, hogy a világ legnagyobb ilyen jellegű cége, a Worldventures, néhány napja Budapest legnagyobb csarnokában tartotta idei legnagyobb tréningjét ötezer ember előtt.

A cég maga, a működését tekintve, egy klasszikus network marketing cég, ami most már 11 éve van a piacon, és az idei bevételei át fogják lépni az egymilliárd dolláros bevételt. Az elmúlt években még a kívülálló szemében is figyelemreméltó eredményeket értek el. A cég bevételei 2009 és 2016 közt 927%-kal nőttek, (nem tévedés 927%-kal)!

Természetesen lehet azt mondani, hogy könnyű a kezdetei bevételektől ekkora növekedést felmutatni, de még beszédesebb adat az, hogy az elmúlt két évben is majdnem 170 százalékos növekedést produkáltak, és ezzel bekerültek a legsikeresebb 25 network marketing cég közé.

Az utazók számára persze abszolút nincs jelentősége, hogy mi a cég működési elve, és itt hangsúlyoznom kell, tapasztalatból, hogy a network marketing nem hátránya a cégnek, nem kell tartanunk semmilyen átveréstől. Világszerte működik, szinte mindenféle nemzetségű tagja van, minden kontinensről, akik felszabadultan élvezik magát a cég termékét, szolgáltatását.

És ez az, mi egyedivé és sikeressé teszi őket, azaz a cég terméke, szolgáltatása, amit ők nemes egyszerűséggel Dreamtripsnek hívnak. Magyarul: Álomutak. És tényleg azok. Mindezt rendkívül kedvező árakon, akár 30-60%-os megtakarítással, és ez nem kamu! :)

499915510_1280x720.jpg

Ezt is alátmásztja a tapasztalatunk, nem mindennapi utakat szerveznek nekünk, földi halandóknak. Több utazóval beszélgettünk már, magyarokkal és sok másik náció képvielőivel, akik csupa-csupa jót tudtak mondani az utakról és a cégről, és akik nem álltak meg az első Álomútjuk után. Ahhoz persze, hogy valaki tényleg belássa, hogy ez MÁS, mint bármilyen más utazási forma, át kell esni egy (és nem több), a cég által szervezett úton. Aztán függővé is válhat! :)

A működésük lényege, hogy klubtagjaik számára, kedvezményes utakat szerveznek a világ öt kontinensére, azon belül rengeteg országába, köztük kis hazánkba is, amely utak tartalmazzák a szállást 4 vagy 5 csillagos szállodákban, jellemzően félpanzióval, és minden ilyen utazáshoz tartoznak, sok esetben, rendkívül exkluzív programok is (kutyaszánozás, búvárkodás, sajttúra, koncert, sportesemény, egyedi, a helyre jellemző kiállítások), valamint minden út során kis ajándékok is várnak ránk. Valamint maga az életérzés, hogy világpolgár vagy, és persze VIP utazó. Mert ezek tényleg mind hozzátartoznak a klubtagok utazásaihoz.

Fantasztikus társaságok tudnak összejönni egy út során, a világ tényleg minden szegmenséből. Egy ‘egyszerű’ európai hosszú hétvégén, akár 10-15 különböző náció találkozik, kapcsolatokat alakíthatunk ki, megismerhetjük más nemzetek szokásait, típusait, barátságokat köthetünk, és mint hallottunk, akár házasságokat is! :) Több olyan barátságot láttunk köttetni, akik később egymás invitálták meg saját országukba, tehát tényleg örökké szólhatnak. És persze, ahogy víziónknak is lényege, mindezáltal szélesedik az utazók világlátása, látóköre, ami több toleranciát, elfogadást jelent a világnak, és nekünk is.

you_should_be_here_family.jpg

Nem kell többet törődnünk a szállás keresésével és foglalásával, a külön programok megszervezésével, megnézzük, hogy mikor van számunkra megfelelő Dreamtrips az adott lokációba, egy gombnyomás, és már indulhatunk is. Akár a bevált kis baráti társaságunk toborzása után, hogy minél többen évezhessük az utat. Kinek ahogy jól esik. Semmi nem kötelező, viszont szinte minden lehetséges! :)

Nem azt mondom, hogy soha többet utazást a klubbon kívül, mert ez nem lenne igaz, de az biztos, hogy mindig követjük az új utakat, szerencsére van bőven, és ha tudunk, választunk közülük. 

Ha kicsit is érdekel a minőségi utazás kiváló áron, hallgasd meg személyesen is az infókat, teljesen kötetlenül! Írj az ertekesites98@gmail.com időpontegyeztetés végett, és a kérdéseidet is felteheted ott! Ez az információ, mellyel elérheted vágyaidat!

Kövess bennünket a travel4more.blog.hu oldalunkon, hogy még több izgalmas, érdekes cikket olvashass utazásokról, élményekről! Amennyiben ötleted, témád, kérdésed van, keress minket a https://www.facebook.com/travel4more/ oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://travel4more.blog.hu/api/trackback/id/tr8612622145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása